Unkić: Protiv Krivaje pobjeda je jedina opcija

Održana press konferencija pred subotnji susret

Unkić: Protiv Krivaje pobjeda je jedina opcija

Piše: E. Dindić Powered by:
Nakon dvije pobjede protiv ekipe Izviđača na gostujućem terenu,  rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa u subotu na svom terenu dočekuju ekipu Krivaje iz Zavidovića.

Popularne Labudice razmišljaju samo o pobjedi u sutrašnjem susretu, što je na današnjoj press konferenciji potvrdio i trener ekipe Jasmin Unkić.

" U prvom dijelu sezone, ekipa Krivaje nanijela nam je poraz, koji nas je poremetio u nastavku sezone. Mi u subotu nemamo druge opcije sem pobjede. Želimo se na pravi način revanširati gošćama iz Zavidovića. Sve igračice su zdrave i spremne za igru u subotu", rekao je Unkić. 

Konkurencija u ekipi Jedinstva je zaista jaka pa trener Unkić od igračica koje ima na raspolaganju, može slobodno sastaviti dva tima podjednake kvalitete.

"Svaka igračica ima svoju priliku i šansu da iskoristi. Mene jedino zanima pobjeda, i to je ono čemu ja težim", dodao je Unkić. 

Velike ambicije uprava kluba najavila je u kupu Bosne i Hercegovine ove sezone, pa je i to bila tema na današnjoj press konferenciji. 

"Protiv Izviđača pobjedom u Ljubuškom, riješili smo sve nedoumice oko prolaska dalje. Želimo osvojiti kup Bosne i Hercegovine za ovu sezonu i neodustajemo od tog cilja", rekao je direktor kluba Elmir Grabčanović. 

Utakmica 13.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice između domaćeg Jedinstvo AtlasRelaxa i Krivaje iz Zavidovića na rasporedu je u subotu sa početkom u 19:30 h.  


Premijer liga BiH (Ž)