Uposlenica RSBiH: Predsjedniče, dajte ostavku i razgulite

Haotično u Savezu

Uposlenica RSBiH: Predsjedniče, dajte ostavku i razgulite

Zbog haotične situacije koja vlada u bh. rukometu, uposlenici Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine su jučer stupili u štrajk.

Predsjednik RS BiH Amir Zahirović izjavio je danas da će četiri uposlenika koja su objavila štrajk snositi sankcije (više o tome OVDJE), a njegovo obraćanje dodatno je razljutilo jednu od uposlenica Saveza Almu Kadrić - Čengić, koja je putem svog Facebooka zatražila njegov odlazak sa funcije.

"Dragi rukometni klubovi, veliko hvala na podršci koju pružate uposlenima RSBIH. Hvala na mnogobrojnim porukama, dopisima.. Nisam se mislila oglašavati, pogotovo ne na ovakav način. Ipak, bezočne laži predsjednika RSBIH gosp .Amira Zahirovića su prevršile svaku mjeru. O kakvim konsekvencama priča gospodin predsjednik? Koje su konsekvence za neefikasnost njegovog rada i rada donedavnih njegovih saradnika, vrlih pravnika, koji su nas zavili u crno i razgulili? Koji Upravni odbor??? Kome smo se trebali obratiti? Pa pišemo im godinama. Šute i bježe i okreću glave od nas uposlenih. DOSTA JE BILO".

"Sramota neka vas bude i vas i UO i direktora reprezentacije. Porezna uprava je davno rekla svoje, nemate bubrege suočiti se sa problemima. Vrh vaših kapaciteta je bacati fotke iz Estonije. Pisala sam vam godinama i vama i prethodnicima da ste cirkus. Miševi. Ma ne bojim se ja a ni moje kolege, samo Onog Gore. U medjuvremenu podnesite ostavke I razgulite, predjsednici, direktori… Dosta vas je više! Nemate muda nego da liječite frustracije na sitnoj buraniji. Vidimo se na Sudu u poreznoj, gdje god vam paše. HOCEMO VAŠU OSTAVKU AMIRE, A NEĆEMO DA NAM DŽIDŽAN (Hamid Džandžanović) BUDE ADVOKAT… ADIO".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi