Đurđević: Protiv Konjuha nas samo trijumf zanima

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Đurđević: Protiv Konjuha nas samo trijumf zanima

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca sutra će u okviru 22. kola Premijer lige BiH gostovati ekipi Konjuha.

Velikan iz Gospodske u meč sa petoplasiranim timom u prvenstvu ulazi pun samopouzdanja, nakon velike pobjeda nad Vogošćom i plasmana u polufinale državnog Kupa.

Jedan od onih koji je "eksplodirao" ove sezone pod dirigentskom palicom iskusnog crnogorskog stručanjak Ratka Đurkovića jeste mladi i talentovani Vladan Đurđević, rukometaš koji igra na poziciji desnog krila.

Iz meča u meč, ovaj 19-godišnji mladić Banjalučanima pokazuje da se Borac ne treba brinuti za budućnost. 

"Mi smo obezbjedili drugu poziciju u ligi i play-off. Sada smo u naletu i igramo dosta kvalitetan rukomet. U svakoj utakmici mi idemo na pobjedu, pa tako će biti i protiv Konjuha bez obzira što idemo na gostovanje. Želimo da ponovimo igru kao protiv Vogošće u srijedu. Ukoliko to uradimo, mislim da rezultat nećemo dovesti u pitanje", zaključio je za SportSport.ba rukometaš Borca, Vladan Đurđević.

Utakmica između Konjuha i Borca igra se sutra od 19.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi