Đurković dogovorio dvije generalne probe

Banjalučani rade punim intenzitetom

Đurković dogovorio dvije generalne probe

D. Vejo

Crnogorski stručnjak na klupi banjalučkog Borca Ratko Đurković u ponedjeljak je obavio prozivku, a danas je dogovorio i dvije generalne probe od ukupno pet koliko je planiramo da imaju crveno-plavi.

Banjalučani će prvi test imati 18. januara kada gostuju u Vinkovcima tamošnjoj ekipi Spačve. Sa hrvatskom ekipom snage će odmjeriti i tri dana kasnije u Banjaluci, u dvorani "Borik".

Tim iz grada na Vrbasu pored navedenih mečeva odigrat će još tri susreta tokom priprema. Imena nisu poznata jer su u toku pregovori oko termina i mjesta odigravanja istih, ali kako navode iz kluba, to će biti ekipe iz regiona.

Podsjetimo, sa dva pojačanja Mihailom Stošljevićem i Milanom Kosanovićem, Borac je zaključio zimski prelazni rok. Odlazaka nije bilo, pa će s toga kostur tima ostati isti.

Crveno-plavi su prvi dio sezone završili na drugoj poziciji sa 30 osvojenih bodova, a utakmicu za bodove igrat će trećeg februara kada gostuju ekipi Maglaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti