Đurković: Drago mi je što su svi iskoristili priliku

Trener crveno-plavih

Đurković: Drago mi je što su svi iskoristili priliku

Ekipa Borca odigrala je sjajan meč u dvorani Osnovne škole "Borisav Stanković", te je došla do ubjedljivog trijumfa protiv Čelika iz Zenice (40:28).

Banjalučki rukometaši posebno su se istakli u drugom poluvremenu, u kojem su postigli čak 21 pogodak. 

Zadovoljan takvom predstavom bio je i trener domaćina Ratko Đurković.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Igrači su silno željeli pobjedu nakon neuspjeha u Mostaru. Drago mi je što su na kraju svi dobili šansu i što su je svi iskoristili. Jednostavno tako se gradi kolektiv. Odigrali smo odličan meč, sve je bilo na nivou, što najbolje pokazuje broj postignutih golova. Naredni meč igramo sa Krivajom i sav fokus od sutra usmjeravamo na njih", izjavio je nakon meča strateg Banjalučana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi