Trener RK Borac

Đurković: Hvala sarajevskoj publici, probudili su uspomene

Rukometaši Borca su sinoć na gostovanju u Sarajevu savladali Bosnu sa 23:20.

Zadovoljan pobjedom bio je trener Banjalučana Ratko Đurković, nekada proslavljeni crnogorski rukometaš koji je jedan dio igračke karijere proveo igrajući za sarajevsku Bosnu.

"Želim da se zahvalim svima na toplom prijemu i ugodnom poklonu kojeg sam dobio od svog bivšeg kluba. Hvala publici koja me pozdravila i probudila lijepe uspomene koje nosim iz ovog grada i ovog kluba. Ona dupla kruna koju smo osvojili sa Bosnom mi je stvarno draga i hvala svima još jednom sarajevskoj publici", rekao je Đurković, te nastavio:

"Borac i Bosna su slične ekipe, mladi smo i jedni i drugi i trebamo da rastemo. U situaciji smo da moramo istrpiti neke početničke greške. Mislim da smo bili raspoloženiji i moji momci su došli do važne pobjede. Svom bivšem klubu bih se zahvalio na fer igri i poželio sve najbolje u nastavku takmičenja".

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi