Đurković izvršio prozivku

Borac krenuo sa radom

Đurković izvršio prozivku

RK Borac započeo je s pripremama za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH.

Trener Ratko Đurković danas je izvršio prozivku igrača, a na prvom okupljanju pojavila su se dva nova imena - Mihailo Stošljević (22) i Milan Kosanović (35).

Stošljević, koji igra na poziciji lijevog beka, u prvom dijelu prvenstva nastupao je za ekipu Prijedora, dok je golman Kosanović prethodno nosio dresove Crvene zvezde, Vojvodine, niškog Željezničara, te nekoliko klubova u Francuskoj, Njemačkoj i Izraelu.

Zbog reprezentativnih obaveza, prozivci nisu prisustvovali Damir Efendić i Mirko Majić.

Crveno-plavi će u naredne tri sedmice odigrati pet kontrolnih mečeva. U prve dvije utakmice Banjalučani će snage odmjeriti sa ekipom Spačve, a potom ih očekuju dueli sa Škofja Lokom, Celjem i Gorenjem.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti