Đurković: Konjuhu nećemo dozvoliti da traži bodove kod nas

Trener RK Borac pred meč sa Konjuhom

Đurković: Konjuhu nećemo dozvoliti da traži bodove kod nas

D. Vejo

Rukometaši Borca će u okviru devetog kola Premijer lige BiH na svom parketu dočekati ekipu Konjuha iz Živinica.

U ovaj meč, Velikan iz Gospodske ulazi nakon gostujućeg trijumfa protiv Prijedora (14:18), dok Konjuh ovaj susret dočekuje nakon uvjerljivog poraza od lidera Vogošće na svom parketu rezultatom 19:32. Međutim, crveno-plavi u predstojeći susret ulaze s jasnjim ciljem, ali i s oprezom iz razloga što je prijateljski okršaj ova dva tima pripao ekipi iz Živinica.

"Meč u prošlom kolu protiv Prijedora bio je dosta težak. Mnogo smo se istrošili u fazi odbrane, ali isto tako, zadovoljan sam postignutim rezultatom jer su moji igrači dali sve od sebe. Dolazi nam sutra meč sa Konjuhom. Sigurno da im nećemo dozvoliti da se vade kod nas, ako uzmemo da su u prošlom kolu poraženi na svom terenu", izjavio je trener RK Borac, Ratko Đurković.

Utakmica između Borca i Konjuha igra se sutra od 18 sati u dvorani "Borik".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi