Đurković: Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje

Premijer liga BiH za rukometaše

Đurković: Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje

Rukometaše Borca za vikend očekuje susret 17. kola Premijer lige BiH.

Crveno-plavi, trenutno drugoplasirani tim prvenstva, na svom terenu dočekaće sastav Krivaje, koja uz utakmicu manje zauzima 10. mjesto.

Banjalučani su u prvom dijelu sezone poraženi u Zavidovićima rezultatom 26:23, pa s velikom motivom i uz dosta samopouzdanja ulaze u ovaj susret. 

"Najvažnije je da smo u uzlaznoj formi i pobjeda ne bi smjela doći u pitanje. Volio bih da se ponovi ambijent kao na meču sa Zrinjskim. Organizovano navijanje uljepšalo bi sutrašnji događaj", rekao je trener Borca Ratko Đurković i potom se osvrnuo na igrački kadar.

"Standardno smo nekompletni. Mihailo Stošljević i dalje se oporavlja i blizu je povratka, dok Danijel Vukićević sigurno još mjesec dana neće početi da trenira", zaključio je crnogorski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica 17. kola Premijer lige BiH između Borca i Krivaje na rasporedu je sutra od 18 časova u u Sportskoj dvorani "Borik".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi