Trener Borca

Đurković: Pokazali smo kvalitet

Borac je u okviru 5. kola Premijer lige BiH pobijedio ekipu Goražda sa 31:21.

Banjalučani su večeras u Sportskoj dvorani 'Borik' odigrali kvalitetan meč i tako upisali treću vezanu pobjedu na domaćem terenu.

Prikazanom igrom bio je zadovoljan i strateg 'crveno-plavih' Ratko Đurković.

"Ide nam dobro kući i nadam se da ćemo uskoro ostvariti prvu pobjedu u gostima. To nam stvarno nedostaje. Pokazali smo da smo kvalitetniji od gostujuće ekipe. Pokušao sam da pružim priliku igračima koji dugo nisu bili na terenu. To su u prvom redu Ćeranić i Mijatović. Želim da ih što brže uvedem u pravi takmičarski ritam", rekao je Đurković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Često nam se desi da olako ispustimo stečenu prednost, ali na sreću ovaj put nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Odigrali smo dobro, posebno u drugom poluvremenu. Bilo je finih akcija i kontri, i naravno uvijek sam zadovoljan kada zabilježimo nova tri boda", dodao je crnogorski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi