Đurković: Publika nas je nosila do pobjede

Trener RK Borac

Đurković: Publika nas je nosila do pobjede

D. Vejo

Trener RK Borac Ratko Đurković može s pravom biti zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika večeras protiv Zrinjskog.

Velikan iz Gospodske odigrao je sjajan meč pred širokim auditorijumom koji je praktično okupirao "Borik" večeras. Tražila se karta više, a zadovoljan kako odzivom igrača tako i samih navijača bio je i crnogorski stručnjak na klupi Banjalučana.

"Nakon poraza u Kupu i u prošlom kolu Premijer lige BiH protiv Maglaja, mnogo nam znači ova pobjeda. Zadovoljan sam prikazanom igrom svojih izabranika. Ja bih se osvrnuo na publiku koja nas je bodrila tokom cijelog meča. Bili su naš sedmi igrač u polju. Dali su nam vjetar u leđa. Ovo su prvi bodovi u nastavku sezone. Ritam iz prvom poluvremena blago je pao u drugom dijelu, ali sve je dobro prošlo. Sada se spremamo za Čelik", izjavio je nakon meča trener RK Borac, Ratko Đurković.

Borac je nakon ovog meča i dalje zadržao drugu poziciju na tabeli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi