Đurković zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema

Rukometaši Borca putuju u Beograd

Đurković zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema

Rukometaše Borca za vikend očekuje turnir u Beogradu, a prije samog puta crveno-plavi imali su provjeru protiv ekipe Prijedora.

Banjalučani su ubjedljivo slavili sa 35:23 te su tako prekinuli seriju nešto lošijih rezultata u pripremnom periodu. 

"Ima dobrih stvari, a ima i loših, pa moramo sve sagledati i vidjeti gdje smo trenutno. Odlična prilika za to biće i Memorijalni turnir u Beogradu, na kojem ćemo učestvovati ovog vikenda. Prvi meč igramo protiv Maccabija iz Tel Aviva, drugi par čine Vojvodina i Oroshazi iz Mađarske", rekao je za banjalučke medije Ratko Đurković, trener Borca.

Đurković je dodao da probleme sa povredama imaju Marko Ćeranić i Miloš Lončar, koji se povrijedio na meču sa Derventom. Stanje njegove povrede znaće se nakon što se uradi pregled magnetnom rezonancom.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednim danima ekipi bi se trebali priključiti Srđan Mijatović i Arsenije Bubić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi