Đurković: Zadovoljni smo dosadašnjim učinkom

Trener RK Borac nakon trijumfa

Đurković: Zadovoljni smo dosadašnjim učinkom

D. Vejo

Rukometaši Borca slavili su večeras u "Boriku" protiv Dervente i tako osigurali drugu poziciju u najelitnijem takmičenju u BiH nakon prvog dijela sezone.

Zadovoljan igrom svojih izabranika bio je i strateg domaćeg tima.

"Na početku nismo uspjeli da realizujemo tri penala, pa su se tako gosti vratili u igru. Njihova krila su nam nanijela problema u odbrani, ali smo na kraju uspjeli da se saberemo i neutrališemo njihovo oružje. Rezultat možda govori da je pobjeda lagana ali to nije tako. Prelomili smo meč u zadnjih par minuta. Derventa je pokazala da je jedan kvalitetan tim, te da imaju budućnost. Čestitam protivniku, ali i mojim igračima što smo pobjedom završili prvi dio sezone, što nam je bio i cilj. Zadovoljni smo odigranim do sada, ali uvijek može bolje", rekao je za SportSport.ba trener RK Borac, Ratko Đurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi