Đurković: Želimo u finale

Trener RK Borac jasan

Đurković: Želimo u finale

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca za protivnika u polufinalu Kupa BiH imaće domaću ekipu Zrinjskog iz Mostara.

Banjalučani u ovaj susret ulaze oslabljeni s obzirom da su tim napustili Damir Efendić, Milan Kosanović, Mihailo Stošljević, Danijel Vukićević i Miloš Lončar, dok je Mirko Majić povrijeđen.

No, strateg crveno-plavih ističe da uprkos manjku igračkog kadra, oni u završnicu ulaze sa šampionskim razmišljanjem koji ih je kako kažu i vodio do titule prvaka naše države.

"Koga nema, bez njega se mora ali i može. Znamo šta nas čeka u Mostaru. Zrinjski je veoma kvalitetan tim sačinjen od iskusnih pojedinaca. Mislim da je u nama ostalo još motiva ali i snage da izdržimo i ovo takmičenje. Želimo proći u finale, pa šta bude", poručio je trener RK Borac, Ratko Đurković.

Zrinjski i Borac sastaju se danas od 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi