Đurkovićevi ratnici pregazili Spačvu

Generalna proba

Đurkovićevi ratnici pregazili Spačvu

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca slavili su u prvoj generalnoj probi pred početak Premijer lige BiH nakon što su u Vinkovcima bili bolji od domaće ekipe Spačve rezultatom 31:39 (14:19).

Od samog starta, Banjalučani su igrali ofanzivno. Raspoloženi Ćeranić i Majić vodili su glavnu riječ u prvom poluvremenu kada je u pitanju banjalučki sastav. Na predah, odlazi se pri rezultatu 14:19 u korist gostiju iz Banja Luke.

U drugom poluvremenu viđen je isti scenario. Ponovo je crveno-plavi tim samo postojao na parketu, a prednost su do kraja samo povećavali te zasluženo slavili.

Naredni meč između ova dva tima igra se u subotu u "Boriku", a Borcu je preostalo još ukupno četiri prijateljska susreta do početka prvenstva.

Važno je napomenuti da je crnogorski stručnjak na klupi Banjalučana dao priliku svim igračima među kojima je i golman Kosanović, dok novajlija Stošljević zbog povrede nije igrao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi