Uvodić i Tojčić ostaju u Bosni

Dogovoren nastavak saradnje

Uvodić i Tojčić ostaju u Bosni

A. Beganović

Rukometaši bosanskohercegovačkog prvaka, Bosna BH Gasa, od jučer se nalaze na odmoru, a Uprava kluba u isto vrijeme slaže ekipu za narednu sezonu.

Kao što smo već ranije pisali Studente su napustili Dragan Marjanac, koji je još prije dolaska u Sarajevo potpisao ugovor sa Bernom, zatim Peter Pucelj kojem je istekao ugovor, te Ivan Divković.

S druge strane čelni ljudi kluba dogovrili su produžetak saradnje sa golmanom Sandrom Uvodićem i u narednim danima očekuje se da ovaj hrvatski internacionalac potpiše novi ugovor, dok je Hrvoje Tojčić već potpisao dvogodišnji ugovor.

Posljednje informacije govore da bi i kapiten Studenata, Petar Kapisoda, iako je najavljivao kraj igračke karijere, mogao još jednu godinu pomoći mladim rukometašima bh. prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.