"Uz pomoć publike do pobjede"

RK Bosna BH Gas protiv St. Petersburga

"Uz pomoć publike do pobjede"

Danas je u prostorijama Rukometnog kluba Bosna BH Gas održana konferencija za medije na kojoj je bilo riječi o predstojećoj utakmici u Ligi prvaka, te je predstavljen novi sponzor kluba.

Prisutnim novinarima se prvo obratio trener Studenata Irfan Smajlagić, koji je govorio o stanju unutar svoje ekipe, te utakmici sa St. Petersburgom.

"Drago mi je što ćemo ulagati u mlade igrače, jer zbog toga se mladež odvlači sa ulice. Želimo da svakog dana budemo bolji i da u svakom trenutku dajemo svoj maksimum i rezultat će doći. Imamo svoj ritam od kojeg ne odustajemo. Mijenjamo pristup igri i tražimo igru koja će biti raznolika, posebno u odbrani. Rotiraćemo što veći broj igrača, koji su dosta napredovali. Atmosfera je svakim danom sve bolja, a na treningu mogu vidjeti ozbiljan i profesionalan pristup. Publika je za nas veoma važan faktor i zato bih želio vidjeti što veći broj navijača na tribinama", rekao je Smajlagić.

Potom je riječ uzeo rukometaš Bosne Tarik Medžić.

"Što se tiče ekipe, postali smo kao porodica, a znamo da je to ključni faktor za uspjeh. Puni smo samopouzdanaj i jedva čekamo utakmicu. Trebamo samo ostati hladne glave kako ne bi izgorili. Pozvao bih sve navijače da nas podrže i napune Skenderiju"

Na konferenciji za medije upriličeno je i svečano potpisivanje sponzorskog ugovora sa Uniqua osiguranjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije