Uživajte u najljepšem golu prvog dana Evropskog prvenstva!

Lazarov krunisao akciju iz snova

Uživajte u najljepšem golu prvog dana Evropskog prvenstva!

Kada već nisu uspjeli napraviti iznenađenje i savladati Francusku, rukometaši Makedonije su se potrudili da ostave dobar utisak.

Makedonci su bili ravnopravni Francuzima u prvom poluvremenu, kada su u pojedinim trenucima utakmice čak bili u rezultatskoj prednosti.

Posebno će se pamtiti jedna akcija Makedonije koja je, sasvim zasluženo, već proglašena najboljim potezom prvog dana Evropskog prvenstva.

Lazarov je u 14. minuti započeo i završio akciju kojom je u tri poteza ispala kompletna odbrana Francuske. Podatak da je Makedonija u tim trenucima imala igrača manje na terenu daje još veću vrijednost ovoj majstoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi