Vardar u derbiju bolji od Zagreba

Na oproštaju od dvorane Kale

Vardar u derbiju bolji od Zagreba

Rukometaši PPD Zagreba upisali upisali novi poraz (drugi) u ovosezonskom izdanju SEHA lige. Tri dana nakon sjajne partije protiv Kiela, Zagreb je zaustavljen u Skopju, Vardar je bio bolji 32:29.

Makedonski sastav je igrao svoju posljednju utakmicu u dvorani Kale, pa su navijači stvorili sjajnu atmosferu. Predhodnu su prije početka velikim ovacijama pozdravili sadašnjeg trenera PPD Zagreb, veselina Vujovića koji je upravo u Vardaru ostavio dubok trag radeći proteklih godina.

Na samom terenu Vardar je već na početku krenuo sa 6:2, sredinom poluvremena prednost je narasla na velikih 12:6. Do odmora su gosti posložili napad, Ivić je uvezao par odbrana, pa na odmoru Vardar ima + 3, 19:16. U nastavku niti jednog trenutka sastav iz Zagreba nije uspio ugroziti prednost Vardara, pa je na kraju završilo 32:29.

Najefikasniji u redovima pobjednika bio je Dobrivoje Marković s deset golova, Blaženko Lacković i Alex Dujšebajev dodali su po njih četiri, a Igor Karačić dva. U poraženoj ekipi, Josip Valčić se istakao sa sedam golova, jednom manje u strijelce se upisao i Stepančić. Nakon ove pobjede Vardar je ostao na drugom mjestu ima tri boda manje od Veszprema, dok je Zagreb četvrti sa devet uz utakmicu manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije