Večeras derbi u Ljubuškom

Skauti protiv Studenata

Večeras derbi u Ljubuškom

A. Beganović

U zaostalom susretu 15. kola Premijer lige za rukometaše večeras će u Ljubuškom snage odmjeriti domaći Izviđač i Bosna BH Gas. Uoči večerašnjeg derbija iz obje momčadi najvaaljuju pobjedu.

"Očekujemo pobjedu na domaćem terenu. Biće to zaista teška utakmica, ali uz pomoć domaće publike možemo osigurati pobjedu. Naravno da je Bosna jak protivnik koji je ove sezone igrao teške utakmice u Ligi prvaka, ali ja vjerujem u nas. Također, u ovoj sezoni nismo izgubili niti jednu utakmicu na našem parketu, pa želimo očuvati i tu tradiciju", reako je igrač Izvđača, Ante Boras.

"Ja i moji saigrači nismo se zamarali dešavanjima van parketa. Idemo u Ljubuški po pozitivan rezultat, a o utakmici sa Borcem razmišljat ćemo nakon duela sa Skautima", rekao je golman Studenata, Sandro Uvodić.

Utakmica između Izviđača i Bosne igra se večeras ssa početkom u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.