Večeras vanredna skupština RK Bosna Sarajevo

Da li će Bosna preživjeti?

Večeras vanredna skupština RK Bosna Sarajevo

A. Beganović

U prostorijama Sportskog društva Bosna večeras će biti održana vanredna skupština Rukometnog kluba Bosna.

Rukometni klub Bosna, najtrofejniji sportski kolektiv u našoj zemlji, nalazi se pred gašenjem. Bosna je dovedena na samu ivicu provalije i nastup Studenata u nadolazećoj sezoni Premijer lige je pod znakom pitanja.

Igrački kadar ne postoji, članovi Upravnog odbora, odnosno predsjednik i potpredjednik ne govore jedan s drugim iz samo njima znanih razloga, a niko ne zna i ne želi reći kakva je sudbina namijenjena Studentima.

No, uprkos svim problemima Bosna se još uvijek može spasiti, a da li će večerašnja vanredna skupština donijeti nešto dobro ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije