Vedran Delić: Loše otvaranje koštalo poraza

Nakon gostovanja kod Krivaje

Vedran Delić: Loše otvaranje koštalo poraza

M. Maksimović

Nakon odlične predstave na domaćem parketu i pobjede nad Čelikom (31:20), rukometaši Zrinjskog u 6. kolu Premijer lige BiH poraženi su na gostovanju kod Krivaje rezultatom 30:25. 

Domaćini iz Zavidovića od samog početka bili su u prednosti, dok su Mostarci cijelo prvo poluvrijeme lovili rezultatski priključak. Najbolji igrač u redovima Mostaraca bio je Vedran Delić s osam postignutih pogodaka.

“Loše smo otvorili meč i umjesto da povedemo 3:0, mi smo za kratko imali zaostatak od tri gola, uz niz tehničkih grešaka. Kada si primoran juriti rezultat, onda te snađu neki novi problemi ili pehovi, tako da smo na kraju upisali poraz, iako je moglo biti bolje po nas”, rekao je Delić za SportSport.ba.

U narednom kolu rukometaši Zrinjskog na svom parketu dočekuju tim Goražda.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Kvalitetniji smo od Goražda i ja iskreno vjerujem da bodovi ostaju u Mostaru. Moramo pobijediti”, rekao je Delić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije