Vegar i Nuić napuštaju Nexe

Pronašli nove sredine

Vegar i Nuić napuštaju Nexe

S. Mlaćo

Završena je i sezona za slovenski RK Nexe. 

U ovom klubu mogu biti zadovoljni igrama, a čak devetorica igrača najavila su odlazak u prelaznom roku koji slijedi.

Među tih su i dvojica bh. reprezentativaca Marin Vegar, te Tomislav Nuić.

"Četiri su godine prošle od kako sam došao u Nexe. Puno je to kada gledamo godine, ali malo kako je sve brzo prošlo. Ove četiri godine ne bih mijenjao ni za što! Bilo mi je prekrasno u Našicama i veliko hvala svim navijačima, predsjedniku i svim ljudima iz kluba, svim trenerima. Siguran sam da ćemo se još vidjeti u budućnosti. Sada me očekuje akcija s reprezentacijom BiH, a onda odlazim u novi klub – Steaua Bukurešt. U Rumunjskoj bi trebao biti slijedeće dvije godine. Bit će zanimljivo, očekuje me novi izazov, nova sredina, nova država i jezik. Klub je ambiciozan i veselim se novom izazovu. Naravno, i dalje ću pratiti Nexe jer – jednom Grom, uvijek Grom!", kazao je Vegar za rknexe.hr

Njegovim stopama će i Tomislav Nuić koji će se u turskom Bešiktašu pridružiti Faruku Vražaliću.

"Skoro četiri pune sezone proveo sam u Našicama. I stvarno sam prezadovoljan sa svima i svime u klubu. Od predsjednika, cijele uprave, trenera, svojih suigrača i, naravno, svih navijača i ljudi u gradu. Takav je na kraju bio dogovor, takva je bila moja odluka i odlazim u turski Bešiktaš. Izazov Lige prvaka bio je presudan. Neka bude zdravlja prije svega. I neka ovo bude doviđenja, a ne zbogom. Vjerujem kako ću jednog dana karijeru završiti u Nexeu, u našem klubu. Ostajem najvjerniji navijač Nexea uz još jednu zahvalu svima", jasan je bio Nuić.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi