Veličanstven doček našim sjajnim rukometašima

Vratili se iz Rejkjavika

Veličanstven doček našim sjajnim rukometašima

Naši sjajni rukometaši koji su jučer remijem u Rejkjaviku koji je bio dovoljan za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru, razgalili srca svih Bosanaca i Hercegovaca doputovali su maločas u naš glavni grad.

Selektor Dragan Marković i njegovi izabranici sa oduševljenjem su dočekani na sarajevskom Aerodromu. Kako i ne bi kada su napravili najveći uspjeh u historiji rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Hvala svim navijačima koji su večeras došli i koji su sinoć bili uz nas. Ovaj veliku uspjeh posvećujemo njima," kazao je ushićeni selektor Dragan Marković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.