Veszprem teže od očekivanog savladao Celje

Terzić igrao, ali bez gola

Veszprem teže od očekivanog savladao Celje

A. Beganović

Utakmicom Veszprem - Celje kompletirano je 6. kolo Lige prvaka grupe A, a dosta teže od očekivanog slavila je mađarska momčad (27:26), koja je tako ostala jedina momčad u elitnom takmičenju sa maksimalnim učinkom.

Rukometaši Celja na gostovanje u Mađarsku su došli prežaljeni od svih. Međutim, pružili su sjajnu partiju i na kraju im je malo nedostajalo da naprave veliko iznenađenje.

Ivancsik sa šest, te Ilić, Sulić i Ugalde sa po četiri pogotka su bili najefikasniji kod Veszprema, dok su Skube sa sedam, te Marguc i Zelenović sa po šest pogodaka bili najefikasniji kod Celje.

Naš reprezentativac Mirsad Terzić bio je u sastavu Veszprema, ali nije se uspio upisati u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti