"Vidoviti" Hasanefendić pogodio protivnike Zmajeva

"Vidoviti" Hasanefendić pogodio protivnike Zmajeva

Sead Hasanefendić u prošlosti je predvodio našu rukometnu reprezentaciju, a danas je uspješan selektor reprezentacije Tunisa. 

Sinoć je Hasanefendić večerao sa predstavnicima našeg Rukometnog saveza, Smajom Karačićem i Mirzom Muzurovićem i tom priliom im kazao kako će naši Zmajevi na debitantskom nastupu na velikim takmičenjima biti u grupi sa njegovim Tunisom i susjednom Hrvatskom.

Maločas su u Kataru izvučene grupe, i zanimljivo žrijeb je htio da upravo Tunis i Hrvatska budu naši protivnici. Sead Hasanefendić nije vidovit, ali je imao dobar osjećaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.