Visočka Bosna se vraća u društvo najboljih

Povratak Bosne

Visočka Bosna se vraća u društvo najboljih

Rukometaši Bosne iz Visokog su obezbjedili povratak u rukometnu Premijer ligu BiH, nakon samo jedne sezone provedene u 1.ligi FBiH-Jug.

Iako se trebalo igrati još jedno kolo, silne odgode zbog poplava su na kraju uslovile da se utakmica posljednjeg kola između rukometaša Bosne i Veleže neće ni igrati, tako da je sezona i definitivno završena.

"Seniorski tim u slučaju Bosne je uslovno rečeno, jer se radi uglavnom o vrlo mladim igračima, koji će nastaviti sa treninzima, jer većina njih igra i za kadetsku ekipu koja će se na završnici državnog prvenstva u junu mjesecu boriti za naslov prvaka BiH. Što se tiče Prve lige Jug, Bosna je već odavno osigurala prvo mjesto i vraća se u Premijer ligu" izjavili su iz RK Bosna Visoko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.