Vogošća jača u Ljubuškom: Stigao certifikat za Vražalića

Bh. reprezentativac stekao pravo nastupa

Vogošća jača u Ljubuškom: Stigao certifikat za Vražalića

A. Beganović

Derbi susret 6. kola Premijer lige u Ljubuškom će odigrati Izviđač i Vogošća, koja će u duel sa trenutno vodećom ekipom prvenstva ući znatno pojačana.

Naime, prije nekih desetak dana Vogošćanima se priključio i bosanskohercegovački reprezentativac Faruk Vražalić, no zbog nesređene papirologije nije mogao pomoći svojim saigračima.

Međutim, kako smo saznali, certifikat zbog kojeg Vražalić nije mogao igrati u prethodnim susretima, stigao je danas iz Rukometnog saveza Njemačke, tako da su sve prepreke za nastup bh. reprezentativca otklonjene.

Svakako da će ova vijest obradovati i selektora našeg nacionalnog tima, Dragana Markovića, pred kvalifikacijske duele sa Bjelorusijom i Danskom.

Podsjetimo, Vražalić je u prošloj sezoni sa dosta uspjeha nastupao za Eisenach, no ni njegove dobre igre nisu uspjele ostaviti ovaj klub u Bundesligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.