Ludnica u Italiji: Otkaz dobio i trener Sassuola

Bucchi više nije trener Sassuola

Ludnica u Italiji: Otkaz dobio i trener Sassuola

E. Čaušević, foto: EPA

Klubovi u Italiju očito su danas odlučili da bude dan kada će mijenjati trenere.

Milan je jutros objavio da Vincenzo Montella više nije trener ovog kluba, a ekipu Rossonera preuzeo je Gennaro Gattuso. Ubrzo nakon toga oglasio se i Sassuolo koji je odlučio da uruči otkaz Cristianu Bucchiju.

Čelni ljudi Sassuola odlučili su se za ovaj potez nakon loše serije rezultata, a kap koja je prelila čašu je poraz od Verone za vikend. Umjesto njega kormilo Sassuola trebao bi preuzeti Beppe Iachini.

Bucchi je u Sassuolo stigao početkom ove sezone umjesto Eusebija Di Francesca koji je odlučio da preuzme Romu nakon nekoliko sjajnih sezona sa Sassuolom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi