Vogošća u derbiju slavila protiv Bosne

Premijer liga BiH

Vogošća u derbiju slavila protiv Bosne

Rukometaši Vogošće Poljine Hills slavili su večeras na domaćem terenu u okviru Premijer lige BiH protiv sarajevske Bosne sa 23:17.

Bio je ovo pravi derbi, a upravo tako su i igrali rukmetaši na parketu, čvrsto i bez mnogo golova. U prvom poluvremenu palo je jako malo golova, pa je rezultat bio 12:9 za domaću ekipu prije odlaska na odmor.

Nastavak meča donio je sličan rukomet u kojem su se opet nešto bolje našli domaći rukometaši koji su na kraju slavili pobjedu rezultatom 23:17.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Do trijumfa ih je vodio Ivan Divković sa osam postignutih golova, dok je Tarik Međić dodao pet. S druge strane, Adnan Balta postigao je pet golova, dok su Tarik Alibegović i Tarik Balta dodali po dva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi