Bosna čeka Gračanicu

Vojinović: Jako bitna utakmica za nas

SportSport.ba

Igrači RK Bosne Nebojša Vojinović i Anur Burnazović žele protiv Gračanice da dođu do nova tri boda.

"Sutra imamo veoma bitnu utakmicu protiv RK Gračanice, u koju ulazimo oslabljeni, sa dva povrijeđena igača. RK Gračanica jeste favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i dođemo do nova tri boda. Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže", rekao je Vojnović.

Mladi Anur Burnazović je dao svoje viđenje trenutne situacije.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"RK Gračanica je snažan i kvalitetan protivnik, sa izuzetno opasnom bekovskom linijom, ali mi smo se ove sedmice dobro spremali za njih. Ono što nas kao ekipu krasi i što bi nas trebalo krasiti u narednom periodu su borbenost i srčanost na terenu i jedini način da ih sutra pobijedimo jeste da ostavimo srce na terenu. Još bih se zahvalio navijačima da dosadašnjoj podršci, te ih pozivam da i sutra dođu u velikom broju na posljednju utakmicu ove polusezone i tako nam pomognu da osvojimo tri boda koja su nam jako bitna za nastavak sezone, rekao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije