Pivot reprezentacije BiH

Vranješ: Možemo se nositi sa svakim na svijetu

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u Mejdanu od Danske 23:25 u 2. kolu kvalifikacija za EP u Poljskoj. Aplauzi i pjesma duboko u noć nedvojbeno ukazuju kako je više od 5.000 navijača prezadovoljno igrom izabranika Dragana Markovića.

"Imali smo priključak u prvom dijelu i dobro se nosili sa Dancima. U drugom dijelu smo napravili nekoliko grešaka, oni su to sve kaznili i održavali stečenu prednost. Ostaje žal što nismo osvojili bar bod", kaže Vladimir Vranješ.

Da li je ovo definitivna potvrda da se možemo nositi sa svakim na svijetu?


"Naravno! Igrali smo sa reprezentacijom koja je među tri na svijetu i nismo se obrukali. Sve ovo, i ova predivna publika, nam daju podstrek da se što kvalitetnije pripremimo za Svjetsko prvenstvo", kaže Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.