Vražalić bez učinka na gostovanju kod Flensburga

Rukometna Bundesliga

Vražalić bez učinka na gostovanju kod Flensburga

E. Škorić

U srijedu navečer odigrana su tri susreta sedmog kola rukometne Bundeslige.

Fuchse je u Flensburgu odigrao 30:30. Berlinske Lisice nisu uspjele da zadrže četiri gola prednosti (18:14) s poluvremena. Imali su 30:29 na pola minute do kraja, no primili su u završnici pogodak. 

Petar Nenadić je predvodio goste iz Berlina sa osam pogodaka, dok je u domaćem timu Svan Lasse bio najefikasniji sa devet golova, od čega jedan sa sedam metara.

Bh. reprezentativac Faruk Vražalić bio je bez učinka u večerašnjem susretu. 

Kiel je još jednom razočarao, poražen je od Goppingena sa 29:21, dok je Rhein-Neckar s 31:20 bio bolji od Bittenfelda. 

Rhein-Neckar ima svih sedam pobjeda iz sedam kola, Goppingen je drugi sa pet pobjeda i dva poraza, a na istom učinku je i Kiel. Fuchse Berlin uz četiri pobjede ima jedan remi i jedan poraz.

Bundesliga, 7. kolo:
Flensburg - Fuchse 30:30
Rhein-Neckar Bittenfeld 31:20
Goppingen - Kiel 29:21 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.