Vražalić: Nema predaje, idemo na pobjedu

Studenti gostuju u Švedskoj

Vražalić: Nema predaje, idemo na pobjedu

A. Beganović

Rukometaši Bosne, aktuelnog prvaka naše zemlje, večeras će u Švedskoj u okviru 4. kola Lige prvaka snage oddmjeriti sa domaćim Savenhofom.

Obje momčadi u ovaj duel ulaze bez bodova, a poraženi će i definitivno izgubiti izglede za plasman  među 16 najboljih evropskih ekipa.

Studenti će u večerašnjoj utakmici biti oslabljeni neigranjem Sandra Uvoddića i Igora Karačića, no i pored toga u redovima bh. prvaka vlada optimizam.

"Očekuje nas zahtjevno gostovanje, a mi realno nismo u najboljoj formi. Međutim, nećemo se unaprijed predati i očekujem bolju igru i našu prvu pobjedu", rekao je prvotimac Studenata Faruk Vražalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije