Vražalić potpisao za Fuchse Berlin

Transfer karijere za bh. reprezentativca

Vražalić potpisao za Fuchse Berlin

E. Škorić

Bosanskohercegovački rukometni reprezentativac Faruk Vražalić potpisao je za Fuchse Berlin.

Desno krilo naše reprezentacije, 25-godišnji Vražalić, od naredne sezone nosit će dres jednog od najvećih klubova u Njemačkoj.

On će u timu igrati zajedno sa "zemljacima" Dragom Vukovićem, Jakovom Gojunom i Petarom Nenadićem, a Fuchse je osvojio prošle godine EHF Kup.

U karijeri je Vražalić igrao za sarajevsku i visočku Bosnu, Slogu iz Doboja, Ajzenah, Ademar Leon, Vogošću i Balingen, čiji je bio član donedavno.

Vražalić nije imao dobre nastupe na Svjetskom prvenstvu u Kataru s bh. reprezentacijom, no to ga nije spriječilo da napravi transfer karijere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.