Vujović: Da je Horvat pogodio, sinoć bi pregazili Norvežane

Trener Slovenije nakon slijetanja u Zagreb

Vujović: Da je Horvat pogodio, sinoć bi pregazili Norvežane

Piše: D. Vejo Powered by:
Nakon što je sinoć u borbi za bronzu poslije velikog preokreta na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, savladao Hrvatsku, Veselin Vujović i njegovi izabranici krenuli su put domovine.
Iza njih je neprespavana noć, rukometaši Slovenije danas su sa bronzom oko vrata stigli na aerodrom u Zagrebu. Tamo ih je dočekalo mnoštvo kako novinara, tako i prijatelja te bližnjih. Sve oči, bile su uprte u tvorca slovenskog čuda i iskusnog stručnjaka Veselina Vujovića.

Tokom davanja izjava pripadnicima sedme sile, pomenuti strateg nije krio emocije.

"Žao mi je što smo morali savladati Hrvatsku. Nadam se da će ljudi razumjeti to i da će mi moći oprostiti. Najviše bih volio da je Zlatko Horvat pogodio onaj sedmerac, danas bi se Hrvatska borila za zlato, a mi bi savladali Norvežane u borbi za bronzu, te bi tako svi sretni otišli kući", rekao je selektor rukometne reprezentacije Slovenije, Veselin Vujović.

Od sinoć, Vujović nosi titulu rukometnog doktora što mu se i daje za pravo, jer je napravio veliki poduhvat sa svojim timom. Mnogi će ga pamtiti i po tome, što je održao jedan od upečatljivijih motivacionih govora tokom jednog od time-outa na utakmici.

Reprezentacija