Weinhold u Kielu do ljeta 2020. godine

Weinhold u Kielu do ljeta 2020. godine

A. Beganović
Teme:

Njemački rukometni reprezentativac Steffen Weinhold potpisao je novi ugovor sa aktuelnim njemačkim prvakom Kielom.

Čelnici Kiela odlučili su ponuditi novi ugovor sjajnom Weinholdu i to do ljeta 2020. godine, a ovaj njemački reprezentativac nije mnogo razmišljao, odnosno ponudu je odmah prihvatio.

Weinhold nije krio zadovoljstvo nakon potpisa novog ugovora, a za njemačke medije je između ostalog istakao da nije dva puta razmišljao nakon Kielove ponude.

"Nisam dva puta razmišljao. Zadovoljan sam životom u Kielu. Igram u vrhunskom klubu, imam dobrre odnose sa čelnicima kluba, saigračima i navijačima i doista uživam", izjavio je za njemačke medije Weinhold.

Podsjetimo, Weinhold je u Kiel stigao prošle godine iz Flensburga, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Erlangen, Nordhorn i Grossvallstadt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti