Wisla nije mogla iznenaditi Kiel, tri gola Tarabochije

Dobra partija bh. reprezentativca

Wisla nije mogla iznenaditi Kiel, tri gola Tarabochije

Dž. Mrakić

Ekipa poljske Wisle nije uspjela napraviti iznenađenje u okviru 12. kola Lige prvaka na gostovanju kod njemačkog Kiela.

Za razliku od prvog međusobnog okršaja u grupi „A“, koji su na domaćem terenu izgubili sa čak 14 razlike (23:37), Wisla je ovaj put pružila znatno bolju partiju protiv njemačkog velikana.

Poljaci su čak na poluvremenu imali 14:14, međutim nisu uspjeli ostvariti povoljan rezultat do kraja meča, s obzirom da je Kiel naposlijetku slavio sa dva razlike (26:24).

Najbolju partiju u dresu Kiela pružili su Domagoj Duvnjak i Marko Vujin sa deset, odnosno sedam golova, dok je u redovima Wisle najraspoloženiji bio Tiago Rocha, koji se sedam puta upisao u listu strijelaca.

Reprezentativac naše zemlje Marko Tarabochia pružio je dobru partiju u dresu Wisle i susret je okončao sa tri postignuta gola. Wisla u narednom kolu dočekuje moćni PSG, dok će s druge strane Kiel u goste Bešiktašu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi