Wisla slavila: Odlični Prce i Savić nisu pomogli Azotyju

Dobra partija bh. reprezentativaca

Wisla slavila: Odlični Prce i Savić nisu pomogli Azotyju

A. Beganović

U okviru 3. kola poljskog rukometnog prvenstva Azoty naših Nikole Prce i Koste Savića, kojeg s klupe predvodi bh. selektor Dragan Marković, pretrpio je poraz na gostovanju kod Wisle Plock.

Izabranici Dragana Markovića upisali su treći poraz u sezoni iz isto toliko utakmica. Večeras je od Azotyja bila bolja favorizirana Wisla, a kako navode poljski mediji, ekipa naših reprezentativaca pružila je sasvim solidnu partiju, no nije uspjela izbjeći očekivani poraz.

Wislu su do pobjede vodili Jurkiewicz, Nikčević, Pusica, Ghionea i Rocha sa po pet pogodaka, dok su Prce sa osam, Krajewski sa šest, te Savić i Trabochia sa po četiri pogotka bili najefikasniji kod Azotyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.