Zagreb bez Vujovića slavio protiv Prešova
Foto: SEHA liga

SEHA liga, sedmo kolo

Zagreb bez Vujovića slavio protiv Prešova

S. Bošković

Rukometaši Zagreba i Gorenja ostvarili su pobjede u sedmom kolu SEHA lige. 

PPD Zagreb je na domaćem terenu bio bolji od Tatran Prešova rezultatom 27:22. 

Domaći tim dosta je loše ušao u utakmicu i nakon prvog poluvremena je imao zaostatak od jednog gola (14:13). Ipak, Zagreb kojeg je u današnjem susretu vodio Andrija Nikolić nakon odlaska Veselina Vujovića je u nastavku zaigrao dosta bolje i uspio preokrenuti rezultat u svoju korist. 

Zagrepčane su do pobjede vodili Mandalinić s osam golova, te Horvat sa šest. Kod gostiju su se najviše istakli Rabek, Hrstka i Cip s pet pogodaka. 

Gorenje iz Velenja je bilo bolje od Metalurga rezultatom 23:18. 

Slovenski tim je od početka krenuo odlično i nakon prvih pola sata igre je imao pet golova prednosti (12:7). Domaćima je u drugom poluvremenu ostalo da samo utakmicu privedu kraju i u tome su uspjeli. 

Kod pobjedničkog tima najviše se istakao Brumen sa šest golova, a kod gostiju najbolji je bio Drogrishki koji je iz četiri pokušaja postigao tri gola. 

SEHA liga, sedmo kolo: 

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

PPD Zagreb-Tatran Prešov 27:12 (13:14, 14:8)

Gorenje Velenje-Metalurg Skoplje 23:18 (12:7, 11:11)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi