Zagreb lako do polufinala SEHA lige

Zagreb lako do polufinala SEHA lige

E. Škorić

PPD Zagreb je savladao Tatran Prešov i plasirao se u polufinale SEHA lige.

U drugom susretu dana u Veszprem Areni Zagreb je sa 33:26 savladao slovačku ekipu.

Već se na samom početku vidjelo da je Zagreb kvalitetnija ekipa, pa je na poluvremenu rezultat u korist hrvatskog predstavnika glasio 16:10.

U nastavku Zagreb odlazi na plus osam (19:11) i Tatran se više nije uspio vratiti u meč. Imali su Zagrepčani i 10 golova razlike, ali je Veselin Vujović dao šansu mlađim igračima, pa su Slovaci uspjeli malo da ublaže poraz.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Luka Stepančić je predvodio Zagreb sa šest pogodaka, dok su po četiri postigli ilija Brozović i Mario Vuglač, a Ivan Stevanović upisao je 13 odbrana. Kod Tatran Prešova je Radoslav Antl bio najbolji sa 12 pogodaka. 

Zagreb će igrati u polufinalu završnog turnira protiv mađarskog Veszprema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.