Zagreb preko Koldinga do četvrtfinala Lige prvaka

Poraz koji ne može biti slađi

Zagreb preko Koldinga do četvrtfinala Lige prvaka

A. Beganović

Rukometaši hrvatskog prvaka Zagreba igrat će u četvrtfinalu Lige prvaka.

Izabranici Veselina Vujovića iznenadili su rukometnu Evropu. Nakon što su u Zagrebu prošlog vikenda rezultatom 22:17 savladali favorizirani Kolding, u revanšu su pretrpjeli poraz (23:21), koji ne može biti slađi.

Tokom cijelog susreta mlada ekipa Zagreba je držala konce igre u svojim rukama, a domaći su samo u jednom navratu imali prednost od tri gola i to u samom finišu.

Kod Zagreba su najefikasniji bili Obranović i Horvat sa po šest pogodaka, dok su Dolk i Spellerberg sa po šest pogodaka bili najefikasniji kod Koldinga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti