Zagreb zainteresiran za Rakovića, ali...

Prošle godine nije im valjao

Zagreb zainteresiran za Rakovića, ali...

A. Beganović

Čelni ljudi Rukometnog kluba Zagreb CO krenuli su slagati ekipu za narednu sezonu pa su tako dogovorili saradnju sa mađarskim internacionalcem Davidom Katzirzom.

Pored mađarskog internacionalca čelnici hrvatskog kluba u svoje redove žele dovesti još nekoliko igrača, a kao moguće pojačanje vide i desno krilo našeg šampiona Bosna BH Gasa, Luku Rakovića.

Podsjetimo, Raković je upravo iz Zagreba stigao u Bosnu i tada hrvatskom prvaku nije valjalo, no nakon jednogodišnjeg rada sa Irfanom Smajlagićem, desnokrilni rukometaš postao im je interesantan.

Međutim, Raković ima važeći ugovor sa Studentima pa će Zagrebaši za njegov angažman morati sačekati još barem dvije godine ili će ruku zavući u džep kako bi se pokušali sa Bosnom dogovoriti oko eventualnog transfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.