Zahirović predsjednik RSBiH, poznati i članovi UO-a

Nova rukometna vlada BiH

Zahirović predsjednik RSBiH, poznati i članovi UO-a

E. Škorić

Osnivačka Skupština novog Rukometnog saveza BiH održana je danas u hotelu Hills na Ilidži.

Jednoglasno je usvojena odluka o osnivanju Saveza, za predsjednika Skupštine novog RS BiH izabran je Zdravko Komljenović,  dok su za predsjednike imenovani Brako Vukojević i Damir Žuga.

Za predsjednika RSBiH izabran je Amir Zahirović, koji je u prethodnom periodu obavljao ulogu komesara takmičenja. Za dvojicu potpredsjednika imenovani su Nevenko Herceg i Zdravko Miličević.

U Upravni odbor izabrani su Amir Zahirović, Mirsad Mahmutagić, Nedim Musić, Dautović Emir, Nevenko Herceg, Ivan Ševo, Zadro Slobodan, Petar Skočibušić, Zdravko Milićević, Aleksandar Milijuš, Gora Raca i Dragan Kojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi