Zdenko Antović nije više trener RK Bosna Visoko

Nakon plasmana u Premijer ligu

Zdenko Antović nije više trener RK Bosna Visoko

D. Kurbegović

Rukometaši Bosne iz Visokog, nakon sjajne sezone u Prvoj ligi FBiH, gdje su sezonu završili na prvom mjestu bez poraza, danas ostali bez trenera.  

 Zdenko Antović od danas više nije trener rukometaša Bosne, a ova odluka je donesena nakon što je Antović razgovarao s novim  predsjednikom Adnanom Delićem.

Nakon što nisu našli zajednički jezik oko ostanka Antovića na klupi Bosne i vođenja ekipe u narednoj sezoni, kada će klub igrati u Premijer ligi, klub je u potrazi za novim trenerom. Veoma čudna odluka kluba da ne produži saradnju s trenerom, koji najbolje poznaje prilike u Visokom kada je u pitanju rukomet. Uostalom njegovo igračko i trenersko ime nadaleko je poznato, tako da će sigurno klub morati pažljivo odabrati novog kormilara.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Svi se nadaju da se ove promjene neće odraziti na klub u narednoj sezoni, te da Bosna više nikada neće doći u situaciju da ispadne iz Premijer lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi