Zdenko Antović novi šef struke RK Bosna Visoko
FOTO: Visoko.co.ba

Bosna iz Visokog ima novog trenera

Zdenko Antović novi šef struke RK Bosna Visoko

A. Beganović

Iskusni rukometni stručnjak Zdenko Antović imenovan je za novog šefa stručnog štaba RK Bosna Visoko.

Zdenko Antović, koji je vodio nekoliko klubova iz naše zemlje, vratio se na klupu Bosne koju će povesti u novu sezonu. 

Antović je kao novi šef struke predstavljen na press konferenciji, na kojoj je između ostalog istakao da mu je drago što je ponovo u svom klubu.

"Nisam ja nigdje ni otišao. Radio sam u drugim klubovima, ali sam uvijek živio u Visokom i ovo je moj klub, tako da mi je drago da sam opet tu. Bio sam u nekim pregovorima sa Čelikom, ali da sam znao da je Bosna zainteresovana, ne bi ni počinjao te pregovore. Neću vam sada ovdje govoriti o ambicijama, jer je zaista rano i nismo načisto ni sa vlastitim mogućnostima, a kamoli sa mogućnostima ostalih ekipa, tako da nećemo prognozirati ništa, nego ćemo raditi. Prijatno sam se iznenadio uslovima i organizacijom kluba kada sam došao i moram reći da je to čak i puno bolje nego u klubovima u kojima sam prije bio, a inače važe za bolje u državi", prenosi Visoko.co.ba izjavu novog trenera Bosne.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Osim Antovića na press konferenciji su predstavljena i dva pojačanja. Radi se o povratniku u redove Bosne Emiru Omanoviću, koji dolazi iz Vogošće, te golmanu Ismaru Hadžiću, koji je također prve rukometne korake napravio u Visokom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.