Zdenko Antović novi trener Bosne

Zdenko Antović novi trener Bosne

A. Beganović

Aktuelnog bosanskohercegovačkog rukometnog prvaka, sarajevsku Bosnu s klupe će u nastavku sezone najvjerovatnije predvoditi Zdenko Antović.

Bh. stručnjak, Zdenko Antović,  koji je u jesenjem dijelu sezone vodio Vogošću, na klupi Studenata naslijedit će Irfana Smajlagića.

Antović je prozivku zakazao za 11. januar, a izvjesno je da se na istoj neće pojaviti gotovo nijedan Student, s početka sezone.

Podsjetimo, sa Studentima su se po isteku jesenjeg dijela sezone sporazumno razišli Uvodić, Tojčić, Mesarić, Raković, Gorenac, Arapović i Pažin, dok su prije nekoliko dana raskid ugovora i to na štetu kluba zatražili Karačić i Međić i po svemu sudeći isti će dobiti jer od strane kluba ugovor nije ispoštovan.

Njihovim stopama krenuli su i Halilbegović, Vujadinović, Martinović i Savić, dok bi od strane garde u klubu trebali ostati Terza, Mujanović i Tatar. Sudbina reprezentativnog dvojca, Vražalića i Čakića, koji je povrijeđen i biće podvrgnut operativnom zahvatu, još uvijek je neizvjesna.

Na prozivci će se prema informacijama do kojih je došao pojaviti i nekoliko rukometaša Željezničara, te par mlađih igrača iz nižerazrednih bh. klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.