Zdravko Zovko u Međugorju

Seminar za rukometne trenere

Zdravko Zovko u Međugorju

A. Beganović

Kako smo i ranije najavili, na 5. međunarodnom turniru „Stanko Sivrić – Međugorje“ održat će se i seminar za rukometne trenere.

Predavač na tom seminaru će biti proslavljeni hrvatski trener Zdravko Zovko, jedan od najtrofejnijih i najboljih rukometnih trenera u svijetu. Zovko će održati više teorijskih predavanja, te praktičnih treninga za sudionike turnira.

Zdravko Zovko je vodio Hrvatsku na njenim prvim međunarodnim natjecanjima i osvojio prva odličja, među kojima treba istaknuti brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Portugalu 1994., te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu na Islandu 1995.

U igračkoj karijeri osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 1984., srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u SR Njemačkoj 1982. te broncu na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 1974. S rukometnim klubom Zagreb bio je europski prvak 1992. i 1993. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije