"Želim dvaput pobijediti Čelik ovog vikenda"

Rukometaš Maglaja i veliki navijač Sarajeva

"Želim dvaput pobijediti Čelik ovog vikenda"

E. Škorić

Srednji bek Rukometnog kluba Maglaj, Benjamin Čičkušić, ponajbolji je igrač rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Spomenuti igrač ubjedljivo vodi na listi strijelaca, a u prvih 20 kola postigao je 197 golova i jedan je od potencijalnih reprezentativaca Bosne i Hercegovine. Pored opredjeljenja da mu životni poziv bude onaj rukometaša, on je i strastveni ljubitelj fudbala, a u Bosni  i Hercegovini za njega postoji samo jedan klub.

“Za FK Sarajevo navijam od svoje šeste ili sedme godine. Cijeli moj kvart je bio za Sarajevo, a kao svaki dječak ganjao sam loptu i gledao neke od uzora tada i zamišljao da jednog dana zaigram za veliki klub kao što je Sarajevo. Naravno i danas sam vjerni navijač Sarajeva. Bordo klub pratim, s tim što manje stignem pogledati neku utakmicu zbog svojih”, kazao Čičkušić

.

Narednog vikenda Sarajevo će dočekati Čelik, a Maglaj gostuje Čeliku…

“Za Sarajevo sam siguran da će, ako Bog da, dobiti Čelik. Ne vidim razloga da bude drugačije. Što se tiče Maglaja, mi isto tako idemo svaku utakmicu na pobjedu, pa se nadam u Zenici povoljnom rezultatu. Želim ovog vikenda dva puta pobijediti Čelik”, zaključio je.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Maglaj ove godine želi da uđe u doigravanje za prvaka, to jeste da zadržimo treće mjesto. Volio bih da Sarajevo osvoji titulu, dosta ekipa se pojačalo, a svima smo trn u oku i svaka ekipa će protiv nas dati 120%, ali smo mi Divovi”, poručio je na kraju Čičkušić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi