Zemunović: Neće biti lako protiv Krivaje

Rukometaš Dervente za SportSport.ba

Zemunović: Neće biti lako protiv Krivaje

D. Vejo

Rukometaši Dervente u pobjedničkom ritmu žele nastaviti i u 21. kolu Premijer lige BiH kada gostuju ekipi Krivaje.

Dervenćani su blagi favoriti, s obzirom da su minulog vikenda pomeli konkurenciju i osvojili Kup Republike Srpske pred svojim navijačima, pa tako puni samopouzdanja ulaze u ovaj susret.

Ipak, izabranici Zorana Dokića pozivaju na oprez te kako kažu, Krivaja nije niti malo naivan tim.

"Iako smo u prvom dijelu prvenstva na domaćem terenu dobili ekipu Krivaje velikom razlikom, mislim da to sada neće biti baš tako. To je tim koji se bori za opstanak. Oni su u par navrata dobijali ekipe koje su u boljoj poziciji na tabeli. Nadamo se povoljnom rezultatu koji bi nas i dalje ostavio u trci za play-off", rekao je za SportSport.ba rukometaš Dervente, Goran Zemunović.

Trenutno, Derventa zauzima četvrtu poziciju u prvenstvu, dok je Krivaja devetoplasirani tim.

Meč između RK Krivaja i RK Derventa igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi